Login / Înregistrare
ÎN GRABĂ? FOLOSEȘTE:

sau email

Utilizator nou

Ai pierdut parola?
Produse 
Produse 
  • 
      Login
      Librării
      Login
      Coșul tău
      Total RON Finalizare comandăComandă
      x
      
      Nu aveți produse în coș.
      Finalizare comandăComandă
      • carturesti.ro
      • Stiinta cu sare si piper
      „Stiinta cu sare si piper”  în librăriile Cărturești
      Indisponibil în .
      Puțintică răbdare...
      Unde ne găsești
      Stiinta cu sare si piper

      Stiinta cu sare si piper

      Chimia pe care nu o inveti la scoala
      Dan Cristian Vodnar
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Enciclopedii, dictionare, atlase, Rafturi alese
      Varsta Recomandata:
      12-14 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2024
      Editura:
      Corint Educational
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      176
      ISBN:
      9786060885818
      Dimensiuni: l: 22cm | H: 27cm
      Adaugă în coș
      Adaugă în wishlist

      Cumpărat des împreună cu:
      365 de Povesti
      login
      Imperfect
      Ruxandra Gavrilescu
      login
      Mitul normalitatii
      Gabor Mate
      login
      Incepe cu ce nu-ti place
      Brian Tracy
      login
      S-ar putea să-ți placă și:
      Adevarul din farfurie
      Dan Cristian Vodnar
      login
      Grigore Antipa
      Mariuca Mihailescu
      login
      George Enescu
      Mariuca Mihailescu, Andra Carbunaru
      login
      Emil Racovita
      Mariuca Mihailescu
      login
      Descriere

      Știință cu sare și piper. Chimia pe care nu o înveți la școală este o carte care cuprinde atât aspecte teoretice despre chimie, cât și aspecte practice pe care le întâlnim în bucătărie în fiecare zi. Poate vă întrebați ce legătură are chimia cu preparatele culinare? Ei bine, chimia se află în spatele fiecărui fenomen culinar, iar în această carte veți descoperi elementele de bază ale chimiei alimentare, împreună cu surprinzătoarele procese care au loc între molecule, dar și tehnicile consacrate și cele moderne care sunt utilizate pentru dezvoltarea preparatelor culinare.

      Răsfoind cartea veți descoperi răspunsuri la întrebări precum „De ce gătim alimentele?”, „De unde vine gustul?”, „De ce se taie maioneza?”, „Ce se întâmplă când tăiem ceapa?” și multe altele, explicate și scrise cu multă dăruire, cu scopul de a împărtăși știința în afara spațiului academic, tuturor celor pasionați de gastronomie moleculară și de tainele sale care ne însoțesc la tot pasul.

      Scopul lucrării este ca cititorii să înțeleagă aspectele care țintesc această treime formată din știința alimentelor, chimie și fenomene culinare, iar toate acestea să le hrănească creativitatea și să le deschidă interesul spre știință... cu sare și piper, bineînțeles.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      • Termeni & condiții
      • Politică Cookie-uri
      • ANPC
      © Carturesti 2025 | ® Conținut cu drepturi protejate
      Personalizează