Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Strategia de a mosteni nebuni cinstiti sau ridicarea la putere

      Strategia de a mosteni nebuni cinstiti sau ridicarea la putere

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2016
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      216
      Colectie:
      ISBN:
      9789734724437
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 20cm
      Descriere

      După 1990, Călin Vlasie, psiholog de formaţie, cu solide cunoştinţe în domeniul patologiei psihicului uman, s-a lansat într-o publicistică spectaculoasă, nervoasă, deosebit de atentă la toate malformaţiile sociale şi politice ale re­gi­mului Iliescu. Textele prezentului volum au fost publicate de autor în revistele Contrapunct (unde a deţinut o vreme o rubrică săptămânală) şi Calende, sau în presa locală din Piteşti.


      Publicistica lui Călin Vlasie e una în buna tradiţie a spiritului muntenesc, uzând de mijloacele şarjei şi ale pam­fletului, ale ironiei şi limbajului colocvial. În „inter­pelările” sale, autorul nu evită jocul de cuvinte, băşcălia subţire, metafora scânteietoare, umorul negru.

      Volumul pune în lumină o altă faţă a scriitorului Călin Vlasie, un autor mai prolific decât pare şi mult mai ancorat în real, obsedat de bizareriile realităţii cotidiene şi de abe­raţiile puterii. Un loc aparte în economia volumului îl ocupă problemele legate de conservatorismul vieţii li­terare ro­mâneşti, în general ostilă faţă de ideea schimbării şi de­zo­rientată de pierderea vechilor statu-quouri.

      Gheorghe Crăciun, 1998
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.