Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Tarotul Lenormand
      Tarotul Lenormand

      Tarotul Lenormand

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2022
      Editura:
      Nr Pag:
      36
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067560497
      Dimensiuni: l: 6cm | H: 9.5cm | 1.2cm | 64g
      Descriere

      Prefaţă

      Mademoiselle Lenormand a fost cea mai vestită ghicitoare a secolului XIX. Ea a exercitat o influenţă majoră asupra tradiţiei cartomanţiei, iar pachetul de cărţi pe care obişnuia să îl folosească a ajuns să îi poarte numele.

      Marie-Anne-Adelaide Lenormand s-a născut la Alençon, în data de 27 mai 1772 (deci în zodia Gemenilor), şi a murit la Paris în data de 25 iunie 1843. După ce şi-a primit educaţia la o mănăstire, ea s-a decis să trăiască în capitală, unde s-a mutat la vârsta de 21 de ani. Prima ei slujbă a fost de spălătoreasă, dar în scurt timp ea s-a asociat cu ghicitoarea Madame Gilbert. Cel care atrăgea clienţii pentru cele două ghicitoare era ucenicul unui măcelar, pe nume Flammermont.

      Scurtul sejur într-o închisoare în timpul Revoluţiei Franceze nu i-a afectat cu nimic reputaţia lui Lenormand, iar cea de-a doua încercare a ei de a-şi lansa cariera s-a dovedit a fi un succes atât de mare încât ea a strâns o avere considerabilă. La moartea sa, ea a lăsat moştenire un palat lângă Poissy, o moşie în Alençon şi o casă la Paris.

      Cărţile divinatorii

      Acest pachet de cărţi divinatorii, caracterizate prin sofisticarea şi fineţea rafinată a înaltei societăţi din Franţa în secolele XVIII-XIX, trebuie să fie considerate nişte cărţi de salon. Deşi cărţile divinatorii folosite în pachetul modern sunt de dată mai recentă, ele aparţin unor tradiţii care şi-au avut originea într-o epocă în care burghezia a devenit din ce în ce mai interesată de aspectele oculte şi enigmatice.

      Pachetul de cărţi divinatorii este alcătuit din următoarele 36 de cărţi:

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.