Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Tehnici de terapie cognitiva pentru copii si adolescenti

      Tehnici de terapie cognitiva pentru copii si adolescenti

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2024
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      380
      ISBN:
      9786069770917
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Cartea a fost concepută ca o continuare a volumului de succes Practica clinică a terapiei cognitive pentru copii și adolescenți (Clinical Practiceof Cognitive Therapy with Children and Adolescents), care abordează aspectele de bază ale tratamentului.

      Tehnici de terapie cognitivă pentru copii și adolescenți include strategii creative suplimentare pentru angajarea pacienților dificili, pentru abordarea unor cazuri complexe și strategii focalizate asupra dezvoltării unor abilități cognitive și comportamentale specifice.

      Fundamentată pe cercetări empirice și impregnată de o vastă experiență clinică, această carte este o sursă de inspirație indispensabilă pentru toți terapeuții care lucrează cu copii și adolescenți, fie ei psihologi, psihiatri sau specialiști în asistență socială și consiliere. Pentru tinerii clinicieni, această carte se va dovedi o lectură suplimentară pragmatică și foarte utilă.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.