Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura 2015

      Teste grila pentru admiterea in magistratura si avocatura 2015

      Drept penal si drept procesual penal
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2015
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      290
      Editia:
      a II-a
      ISBN:
      9786066736299
      Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 20cm
      Descriere

      Lucrarea de fața se adreseaza, in principal, candidaților la concursurile organizate de Institutul Național al Magistraturii, dar, in egala masura, poate fi utilizata de studenții sau absolvenții facultaților de drept, participanți la concursuri sau examene, unde punctarea sau, dupa caz, notarea se face pe baza testelor-grila (susținerea licenței la facultațile de drept, admiterea in avocatura etc.).

      Sunt prezentate circa 1000 de grile din disciplinele Drept penal general, Drept penal special și Drept procesual penal, Partea generala și Partea speciala, toate fiind intocmite potrivit dispozițiilor din noile coduri.

      Un element de originalitate il reprezinta explicațiile variantelor de raspuns, acolo unde este cazul, atat a celor corecte, cat și a celor incorecte. Lucrarea conține și grile intocmite in bazadeciziilor de admitere a recursurilor in interesul legii și a hotararilor prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, pronunțate de Inalta Curte de Casație și Justiție pana la 1 martie 2015.

      De asemenea, sunt explicate tehnicile de intocmire și regulile de soluționare a grilelor, cu exemple din materia dreptului procesual penal.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.