Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      The Real Regina Maria - Povestea unui suflet

      The Real Regina Maria - Povestea unui suflet

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2023
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      336
      ISBN:
      9786069573631
      Dimensiuni: l: 17cm | H: 24cm
      Descriere

      Regina Maria este cunoscută pentru opera sa memorialistică vastă și adesea surprinzătoare.

      Pe lângă cele peste 100 de caiete cu însemnările zilnice ale anilor 1916-1938, Regina Maria a scris și trei versiuni ale memoriilor sale.

      Prima versiune se prezintă ca o serie de amintiri ale adolescenței creionate între anii 1910 și 1916, iar cea de-a treia versiune este bine-cunoscuta autobiografie, Povestea vieții mele. Manuscrisul celei de-a doua versiuni a nu a fost publicat până în prezent. Scrise în urmă cu un secol, între 1922 și 1925, aceste memorii sunt intitulate de autoare “The Real Regina Maria – The Story of a Soul”. Regina proaspăt încoronată a României Mari a adoptat un stil deosebit de scriere, mărturisindu-și experiențele atât la persoana a treia cât și la persoana întâi. Lucrarea dă impresia unui interviu în care Regina este deopotrivă intervievator și persoana intervievată. Concepute la un moment când suverana se afla la apogeul gloriei sale, pe deplin conștientă de puterea și popularitatea sa, aceste memorii debordează de sinceritate, fiind cea mai personală, chiar intimă, încercare de expunere a vieții autoarei. Volumul de față este o ediție bilingvă română-engleză, redactat în oglindă. Fotografiile pe care Regina Maria le-a atașat în manuscris sunt adunate într-un album care face trecerea dintre cele două limbi.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.