Login / Înregistrare
ÎN GRABĂ? FOLOSEȘTE:

sau email

Utilizator nou

Ai pierdut parola?
Produse 
Produse 
  • 
      Login
      Librării
      Login
      Coșul tău
      Total RON Finalizare comandăComandă
      x
      
      Nu aveți produse în coș.
      Finalizare comandăComandă
      • carturesti.ro
      • The Science of Flavour
      „The Science of Flavour”  în librăriile Cărturești
      Indisponibil în .
      Puțintică răbdare...
      Unde ne găsești
      The Science of Flavour
      The Science of Flavour
      The Science of Flavour
      The Science of Flavour
      The Science of Flavour
      The Science of Flavour
      The Science of Flavour
      The Science of Flavour

      The Science of Flavour

      Unlock the Secrets of Flavourful Cooking
      Stuart Farrimond
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Culinare
      Limba:
      Engleza
      Data publicării:
      2025
      Editura:
      DK
      Tip copertă:
      Hardcover
      Nr Pag:
      224
      ISBN:
      9780241667637
      Dimensiuni: l: 22cm | H: 26.1cm | 2.3cm | 980g
      Adaugă în coș
      Adaugă în wishlist

      Cumpărat des împreună cu:
      Aperitivo
      login
      A Little of What You Fancy
      Dee Omole
      login
      The Missing Ingredient
      Jemmy Linford
      login
      Descriere

      They say you eat with the eyes. But we now know that smell, texture, temperature, colour and even atmosphere – down to the background music – influence how we perceive flavour.

      As anyone who has lost their sense of taste will know, flavourless food is dull and monochrome - it is flavour that brings food into full technicolour life. Yet it's not always easy to make something tasty; the secrets to flavour can baffle chefs and scientists alike.

      Food science expert Dr Stuart Farrimond explores major flavour categories such as salt, acid and heat (from chillies) and how they interact, and profiles all the major foods from individual fruit, veg, herbs and spices to the building blocks such as rice and wheat that give us stapes like bread, pasta, and noodles. With pairing notes for every ingredient, you'll soon be inventing new recipes.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      • Termeni & condiții
      • Politică Cookie-uri
      • ANPC
      © Carturesti 2025 | ® Conținut cu drepturi protejate
      Personalizează