Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Tratat privind raspunderea pentru daune in raporturile de munca

      Tratat privind raspunderea pentru daune in raporturile de munca

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2019
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      395
      Colectie:
      ISBN:
      9786063904080
      Descriere

      In conținutul lucrarii de fața, componenta a „Tratatului de dreptul muncii”, sunt expuse și analizate metodic și temeinic principiile și aspectele fundamentale, esențiale și relevante ale raspunderii pentru daune in raporturile de munca, in varietatea lor, atat din perspectiva normativa, cat și din cea doctrinara și jurisprudențiala.

      Oricare din parțile raporturilor juridice de munca/de serviciu, angajatul, ca regula, dar și angajatorul, poate, in exercitarea atribuțiilor pe care le are, produce o paguba in patrimoniul celeilalte parți, ceea ce determina obligarea sa la acoperirea pagubei.

      Am pașit la elaborarea prezentei lucrari, ținand seama de dispozițiile legale care privesc raspunderea in discuție, doctrina de specialitate, practica angajatorilor, precum și jurisprudența relevanta in materie. Ne adresam, in special, practicienilor, (de toate categoriile), teoreticienilor, dar și studenților, masteranzilor, doctoranzilor. Am urmarit in demersul nostru sa acoperim, daca este posibil integral, problematica vasta a raspunderii juridice analizate.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.