Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Trezirea moderna si somnul contemporanilor

      Trezirea moderna si somnul contemporanilor

      Ganduri despre lume si tara
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2017
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      160
      ISBN:
      9786068893020
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Descriere

      Ce am putea face pentru ca in randurile clasei politice sa fie intr-adevar cuprinsi cei mai buni romani? Cat ar fi de necesar ca morala publica sa se pronunte fara sovaire pentru o conditionare a promovarii numai pe criteriile valorii si ale corectitudinii? Cand o sa ajungem ca fiecare dintre cei implicati in viata politica si mai ales membrii Parlamentului sa insemne pentru noi un model profesional si moral?
      Astfel de intrebari sunt cele care-l framanta pe academicianul Dan Berindei (n. 1923), raspunsurile fiind inspirate atat de experientele traite in viata sa nonagenara, cat si din modelele exemplare ale istoriei Romaniei centenare.
      Din cuprins: Globalizare si natiune; Cumpana relatiilor internationale; Prin noi insine; Criza si apostolat; Deontologia in politica; Birocratia; Mersul justitiei; Cartea in zilele noastre; Instructiunea publica astazi; Trecutul ignorat; Istorie ocolita; Trecutul inlaturat.
      Cartea face parte din colectia File de istorie. Istoria nu este numai despre eroi, regi sau victorii in batalii! Aparitiile din aceasta colectie sunt carti care vorbesc altfel despre lumea de ieri, altfel decat o face istoria mare.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.