Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Unde este motanul Miau? Cauta si gaseste!
      Unde este motanul Miau? Cauta si gaseste!

      Unde este motanul Miau? Cauta si gaseste!

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Varsta Recomandata:
      4-6 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2018
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Nr Pag:
      24
      Colectie:
      ISBN:
      9786067960303
      Dimensiuni: l: 18cm | H: 26cm
      Descriere

      Micuții cu idei mărețe pornesc în căutarea motanului Miau

      Creatorii seriei PIXI și-au propus să îi învețe pe copii sensul expresiei „Fii cu ochii în patru!” în această carte plină de indicii și jocuri-surpriză.
      Corina are un motan pe cât de drăgălaș, pe atât de poznaș! Ba se pierde printre celelalte animale, ba se rătăcește pe tărâmul Regelui Broască. Când Corina și prietenul ei, Simon, se joacă de-a v-ați ascunselea, tocmai motanul Miau e cel mai greu de găsit. Lista situațiilor din carte nu se oprește aici. Corina face apel la capacitatea de concentrare și la fantezia copiilor, în încercarea de a rezolva provocările cu care se confruntă.
      Seria PIXI CREATIV păstrează farmecul îndrăgitelor colecții PIXI, PIXI ȘTIE-TOT și MAXI PIXI, prezentându-le copiilor atât universul în care trăim, cât și tărâmul poveștilor, prin intermediul activităților care le vor stimula imaginația și creativitatea. Astfel, micuții de 3-6 ani sunt invitați să desenze, să coloreze, să rezolve ghicitori amuzante și să participe la jocuri palpitante. Ghidul care îi conduce dintr-o carte în alta este ratonul Ricky, cel mai bun prieten al lui Pixi. El este mereu pregătit să găsească câte o soluție (sau mai multe) la întrebările și curiozitățile copiilor.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.