Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Zaraza

      Zaraza

      Adevarata poveste a ultimului trubadur din Romania
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2023
      Tip copertă:
      Hardcover
      Nr Pag:
      448
      Editia:
      a IV-a
      ISBN:
      9786069671306
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 21cm
      Descriere

      O seară banală de toamnă din 1928 se transformă pentru un tânăr student la Conservator în momentul de grație când acesta urcă pentru prima oară pe scenă. Trei ani mai târziu, la Berlin, el va înregistra unul dintre cele mai frumoase tangouri ale epocii, Zaraza, iar numele său, Cristian Vasile, va fi cap de afiș mai bine de un deceniu. Povestea adevărată a acestui cântec, dar mai ales povestea „ultimului trubadur”, de la glorie la decădere, într-o altă seară banală, din 1947, este pusă în scenă bucată cu bucată, după aproape trei ani de documentare și investigație ale autorului, care s-au terminat odată cu găsirea mormântului fără nume și fără cruce al personajului său.


      O călătorie fascinantă în Bucureștiul interbelic, presărată cu povești de dragoste, de prietenie, de trădare și de loialitate în vremuri tot mai tulburi, de rezistență, devotament și mai ales libertate.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.