Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Ceai - Rosa - BIO + RO-ECO-007

      Ceai - Rosa - BIO + RO-ECO-007

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Brand:
      Tip Produs:
      Ceai la plic
      Aroma:
      Trandafiri
      Numar Bucati:
      17
      Țara de origine:
      Germania
      Continut:
      hibiscus, flori de muşeţel, flori de soc, flori de tei, petale de trandafiri (5%), scorţişoară, flori de levănţică, flori de coada şoricelului, ghimbir, piper negru, fenicul, rădăcină de turmeric, arome naturale, petale de floarea soarelui, lucernă, pătlagină, cardamom*, cuişoare, băutură de kombucha uscată
      Mod Preparare:
      turnați 250 ml apă fierbinte peste un plic cu ceai. Lăsați să infuzeze 5-7 minute. Adăugați zahăr, miere sau alți îndulcitori după gust.
      Cod de bare:
      4012824402461
      Dimensiuni: 34g
      Descriere

      Ceai BIO de trandafiri

      17 pliculeţe a 2 g, ambalate individual/ 34 g

      Esenţa de la opt flori a fost amestecată într-un singur ceai, pentru a crea o capodoperă. Trandafirul reprezintă elementul pământ. Compoziţia uşoară, a fost obţinută împreună cu flori de hibiscus, tei, muşeţel, soc, floarea soarelui, levănţică şi coada şoricelului. Un amestec al aromelor de neuitat!
      Ingrediente: hibiscus*, flori de muşeţel*, flori de soc*, flori de tei*, petale de trandafiri* (5%), scorţişoară*, flori de levănţică*, flori de coada şoricelului*, ghimbir*, piper negru*, fenicul*, rădăcină de turmeric*, arome naturale, petale de floarea soarelui*, lucernă*, pătlagină*, cardamom*, cuişoare*, băutură de kombucha uscată*. *din culturi certificate ecologice.
      Mod de preparare: turnați 250 ml apă fierbinte peste un plic cu ceai. Lăsați să infuzeze 5-7 minute. Adăugați zahăr, miere sau alți îndulcitori după gust.

      Mod de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.