Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Sare de baie cu miere si propolis

      Sare de baie cu miere si propolis

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Brand:
      Țara de origine:
      Republica Moldova
      Cod de bare:
      4840128015229
      Descriere

      Mierea si propolisul din componenta sarii de baie au o influenta benefica asupra pielii, o fac mai moale, elastica si catifelata. La fel, au o puternica actiune antioxidanta si antiinflamatoare. Substantele biologic active din miere penetreaza pielea in profunzime, accelereaza metabolismul, participa la regenerarea pielii, contribuind la intinerirea ei. La fel, poseda proprietati anti-celulitice. Propolisul are o actiune calmanta, fortifica sistemul imunitar al organismului, hidrateaza, hraneste si inmoaie pielea.Sarea contine o concentratie mare de micro si macroelemente necesare functionarii normale a organismului: kaliu, natriu, calciu, magneziu, fier, ioni sulfati.

      Greutate: 1000 g.

      Mod de utilizare:

      Dizolvați 100 gr (4-5 linguri) de sare în apă caldă. Pentru un efect balnear pronunțat dizolvați cca 500 gr. la o cadă. Procedura se face zilnic sau peste o zi, timp de 10-20 minute, la o temperatură a apei de 35-39 °C. Se recomandă o cură de 10-15 proceduri.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.