Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Kit de plantat cu ghiveci - Trandafir de Jericho
      Kit de plantat cu ghiveci - Trandafir de Jericho

      Kit de plantat cu ghiveci - Trandafir de Jericho

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Material:
      Ceramica
      Culoare:
      Portocaliu
      Țara de origine:
      Franta
      Cod de bare:
      3598760317584
      Descriere

      Ce conține kitul?

      Kitul decorativ conține plantă și o farfurioară adâncă, din ceramică, de 8 cm diametru.

      Cum se "plantează"?

      • Trandafirul trebuie pus în farfurioară, apoi adăugata apa.
      • În câteva ore, frunzele sale se deschid și încep să-și recapete vitalitatea și culoarea verde. Odată ce trandafirul nu va mai primi apă, se va usca și se va închide treptat, intrând în starea sa de vegetație până când va fi pus din nou în apă.
      • Cunoscut și sub numele de Trandafirul Ierihonului, acesta este o plantă a deșertului ce crește în nisipurile Egiptului, Arabiei, Siriei și Mexicului. Trăiește pentru perioade lungi de timp, până în momentul în care factorii mediului înconjurător nu îi mai sunt prielnici.
      • Este o plantă decorativă foarte interesantă, cu proprietăți "magice și reprezintă un prilej perfect pentru copii, pentru a înțelege importanța apei în viața plantelor.
      • Când nu mai are apă, trandafirul își pierde umezeala și culoarea, se usucă și ia forma unei mingi. În natură, își retrage rădăcinile din pământ și se lasă purtat de vânt până când își găsește un loc potrivit pentru a-și continuă înmulțirea și dezvoltarea.
      • Trandafirul de Jericho reînvie în doar câteva ore, dacă este lăsat în apă. Își va redobândi culoarea verde și proaspătă, devenind un organism viu încântător. Poate trăi în starea de uscăciune până la 50 de ani.

      Toate kiturile de cultivare Radis et Capucine conțîn pământ de creștere și semințe organice de semănat, cu instrucțiuni complete pas cu pas. Chiar și iarna, puteți experimenta grădinăritul de interior prin cultivarea plantelor Radis et Capucine. Singura companie de semințe care oferă ghivece pentru cultivat de calitate, cu germinare garantată.

      Radis et Capucine produce în Anjou de mai bine de 15 ani, kituri practice de tip DIY, pentru a descoperi grădinăritul singur sau împreună cu familia. Aceștia au peste 300 de tipuri de produse, pe gustul tuturor.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.