Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Lumanare parfumata - Medium Jar - Seaside Mimosa
      Lumanare parfumata - Medium Jar - Seaside Mimosa

      Lumanare parfumata - Medium Jar - Seaside Mimosa

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Brand:
      Material:
      Sticla
      Capacitate:
      275 g
      Culoare:
      Galben
      Parfum:
      Multiarome
      Cod de bare:
      5038581058191
      Dimensiuni: H: 11.4cm | l: 9.8cm | 9cm
      Descriere

      Cu lumânările de lux parfumate Woodwick, casa pare mai primitoare și atmosfera mai caldă și mai plină de bună dispoziție. Fitilul unic din lemn trosnește la fel ca buștenii în sobă și te transportă în lumea magică a unei cabane înzăpezite din munți. Răsfață-ți simțurile și imaginația, cu intensitatea acestei experiențe unice.

      Fiecare lumânare Woodwick cu fitil din lemn ascunde câteva esențe parfumate asortate cu grijă. Notele individuale se combină într-o bogată simfonie de arome, care parfumează minunat întreaga încăpere. Parafina de calitate este îmbogățită cu ceară de soia biodegradabilă, care prelungește durata de ardere a lumânării.

      Aromele originale, trosnitul caracteristic și designul sofisticat al lumânărilor încântă iubitorii accesoriilor de interior încă din anul 2006. Aspectul estetic este sporit de capacul din lemn, care se poate folosi și ca suport, precum și de formele naturale ale paharelor din sticlă suflată manual. Lumânările Woodwick înnobilează orice interior și oferă celor ce le privesc multe momente de excepție.

      Note de vârf: coacăze, portocală, lămâie

      Note de mijloc: trandafir, iasomie

      Note de bază: ambră, vanilie, mosc

      Seaside Mimosa: Citricile suculente și vinul spumant fac din această aromă să fie la fel de răcoritoare precum o băutură rece într-o zi de vară toridă.

      Timp de ardere: 55-65 ore

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.