Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Nord si Sud / North & South

      Nord si Sud / North & South

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorie E:
      Film artistic
      Distribuție:

      Daniela Denby-Ashe, Richard Armitage, Tim Pigott-Smith

      Țara de origine:
      UK
      Data publicării:
      2004
      Suport:
      DVD
      Subtitrări:
      Romana
      Audio:
      Engleza
      Rating CNC:
      AG
      Cod de bare:
      6424491004646
      Descriere

      Margaret Hale, fiica a unui paroh din clasa mijlocie, a avut parte dintotdeauna de o educaţie privilegiată, în satul său natal din sudul Angliei. Dar, atunci când tatăl său se hotărăşte să se mute, e obligată să se adapteze la o viaţă nouă în Milton - un oraş din nordul Angliei, aflat în plină revoluţie industrială.
      Margaret e şocată de mediul în care ajunge. Dezgustată de praful, gălăgia şi proasta creştere a celor din Milton, îşi îndreaptă compasiunea faţă de muncitori. Când John Thornton, proprietarul carismatic al Marlborough Mills, devine "elevul" tatălui său, Margaret îşi arată dezgustul faţă de vulgaritatea şi lipsa de educaţie a noii clase.
      Cu timpul, atitudinea lui Margaret faţă de lucrători începe să se schimbe. Uşor, ea se alătură eforturilor de eradicare a saraciei şi a bolilor în zonă. Dar, oare, va reuşi să-şi schimbe viziunea asupra angajatorilor din noua clasă socială - în special asupra unuia care, în secret, este un mare admirator al său?
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.