Login / Înregistrare
ÎN GRABĂ? FOLOSEȘTE:

sau email

Utilizator nou

Ai pierdut parola?
Produse 
Produse 
  • 
      Login
      Librării
      Login
      Coșul tău
      Total RON Finalizare comandăComandă
      x
      
      Nu aveți produse în coș.
      Finalizare comandăComandă
      • carturesti.ro
      • Cafea boabe - Burundi Masha Oro Yeast Inoculated, 250g
      „Cafea boabe - Burundi Masha Oro Yeast Inoculated, 250g”  în librăriile Cărturești
      Indisponibil în .
      Puțintică răbdare...
      Unde ne găsești
      Cafea boabe - Burundi Masha Oro Yeast Inoculated, 250g
      Cafea boabe - Burundi Masha Oro Yeast Inoculated, 250g
      Cafea boabe - Burundi Masha Oro Yeast Inoculated, 250g
      Cafea boabe - Burundi Masha Oro Yeast Inoculated, 250g
      Cafea boabe - Burundi Masha Oro Yeast Inoculated, 250g
      Cafea boabe - Burundi Masha Oro Yeast Inoculated, 250g
      Cafea boabe - Burundi Masha Oro Yeast Inoculated, 250g
      Cafea boabe - Burundi Masha Oro Yeast Inoculated, 250g
      Cafea boabe - Burundi Masha Oro Yeast Inoculated, 250g

      Cafea boabe - Burundi Masha Oro Yeast Inoculated, 250g

      Uzina Coffee
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Cafea
      Brand:
      Uzina Coffee
      Tip:
      Cafea
      Țara de origine:
      Burundi
      Tip Produs:
      Cafea boabe
      Ambalaj:
      Punga
      Destinat Pentru:
      Espressor
      Cod de bare:
      2000001138533
      Dimensiuni: 250g
      Adaugă în coș
      Adaugă în wishlist

      Cumpărat des împreună cu:
      Cafea boabe - Costa Rica
      Manufaktura
      login
      Tragatori si mistificatori. Contrarevolutia Securitatii in decembrie 1989
      Andrei Ursu, Roland O. Thomasson, Madalin Hodor
      login
      Elantris
      Brandon Sanderson
      login
      Dulceata de capsune
      Odaia Buna
      login
      S-ar putea să-ți placă și:
      Cafea boabe - Columbia Finca El Delgado Microlot 90p SCA FW
      Uzina Coffee
      login
      Cafea de specialitate - Etiopia Dambi Uddo Natural, 250g
      Uzina Coffee
      login
      Cafea de specialitate - El Salvador Carlos Pola Anaerobic Natural, 250g
      Uzina Coffee
      login
      Cafea boabe - Nicaragua Santa Maria Natural
      Uzina Coffee
      login
      Descriere

      Burundi Masha Oro, Gihororo, Kayanza, G1, lot 2024, procesare Experimental – Yeast Inoculated (Oro) Fully Washed, 88 puncte SCA, cafea Arabica 100%.

      Majoritatea fermierilor care livrează cireșe de cafea la Masha Washing Station dețin între 200 și 250 de arbori de cafea, iar fiecare arbore livrează aproximativ 1,5 kg de fructe. Acestea sunt culese manual de catre fermieri și livrate la stația de procesare, unde sunt sortate și depulpate în decurs de 6 ore de la livrare.

      După depulpare, cafeaua este pusă în rezervoare de fermentare din beton, în care se adaugă drojdia Oro cumpărată de la compania franceză Lalcafe. Rezervoarele sunt lăsate să fermenteze în acest mediu timp de aproximativ 36 de ore.

      Drojdia LALCAFÉ ORO™ (Saccharomyces cerevisiae) a fost special dezvoltată pentru producția de cafea pe o perioadă de patru ani de cercetări și teste. Testele efectuate în diferite regiuni și medii au arătat că Oro este potrivită pentru a controla mai bine eficiența procesării umede și pentru a îmbunătăți calitatea produsului finit.

      Drojdia este menită să controleze procesul de fermentație împotriva riscului de alterare a micro-organismelor, care pot genera defecte nedorite și să scoată mai mult în evidență notele fresh și fructate ale boabelor de cafea, respectând în același timp aromele specifiece fiecărei cafele.

      Complexitatea, aciditatea, strălucirea, notele florale și multe altele sunt stimulate de timpul de fermentație prelungit alături de aceste drojdii.

      După fermentare, urmează spălarea cafelei și mai apoi uscarea acesteia pe paturi de lemn, înălțatate desupra solului, pentru o perioadă cuprinsă intre 14-21 zile, in funcție de condițiile meteo.

      Acest lot excepțional, de competiție, se caracterizează printr-un gust complex, foarte suculent, in care predomină note dulci de miere naturală, ce se completează cu note florale și citrice. Este o cafea delicioasă, foarte catifelată, ce oferă un corp plin și o aciditatea fructată, specifică originii. Pe noi ne-a cucerit pe filtru, unde strălucește din toate punctele de vedere.

      Note: ceai negru, lavandă, zmeură, corp plin, aciditate fructată

      Regiune: Gihororo, Kayanza

      Fermă/Sat: Masha Washing Station

      Procesare: Yeast Inoculated (Oro) Fully Washed

      Varietate: Red Bourbon

      Altitudine: 1672 m

      Grad prăjire: Light

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      • Termeni & condiții
      • Politică Cookie-uri
      • ANPC
      © Carturesti 2025 | ® Conținut cu drepturi protejate
      Personalizează