Etiopia Ayla, Shantawene, Sidamo, G1, lot 2024-2025, procesare Natural, cafea Arabica 100%
Aceast lot fructat și aromat este produs la stația de procesare Ayla, situată în Shantawene, Districtul Bensa. Cireșele de cafea sunt uscate intacte, întregi, la densitate mică, pe paturi suspendate. Timpul de uscare pentru această cafea este de 30 de zile, la soare.
Etiopia Ayla este o cafea deosebită, fructată și intensă, cu aciditate ridicată și corp plin, pe care o recomandăm în special pentru espressor și filtru. Se pretează în orice metoda de preparare, însă notele sale fructate se dezvoltă cel mai bine prin aceste metode de preparare.
Note: mango, căpșuni, fructe tropicale corp plin, aciditate fructată
Regiune: Santawene, Sidamo
Fermă/Sat: Ayla
Procesare: Natural
Varietate: 74148
Altitudine: 1900-2000 m
Profil prăjire: Light – Medium




