Cafea de specialitate - El Salvador Carlos Pola Anaerobic Natural, 250g
Arome și caracteristici: cireșe, fistic, mandarine | corp plin, aciditate fructată.
- Regiune: Juayua, Apaneca-Ilamatepec
- Fermă/Sat: Carlos Pola Farm
- Procesare: Anaerobic Natural
- Varietate: Pacas 87.75p SCA
- Altitudine: 1300-1600 m
- Profil prăjire: mediu light
Carlos Pola provine dintr-o familie de cultivatori de cafea. Viziunea sa este de a produce cafea de specialitate premium prin metode sustenabile. Ferma are propriul laborator pentru experimentarea noilor metode de procesare, cu focus pe controlul calității și educarea lucrătorilor agricoli cu privire la cafeaua de specialitate.
Acest lot cuprinde cireșele de cafea din varietatea Pacas 100%, culese manual și atent selecționate, apoi plasate în saci sigilați, pentru a fermenta anaerob timp de 3 zile. Ulterior, cireșele sunt așezate pe paturi suspendate de la sol pentru a se usca. Acest proces dureaza 26 de zile, cireșele de cafea fiind greblate zilnic pentru a asigura o uscare uniformă.
Modalitate de preparare: Acest lot excepțional se caracterizează prin note foarte dulci și o aciditate fructată plăcută. O recomandăm pentru toate metodele de preparare, inclusiv espresso.
