Login / Înregistrare
ÎN GRABĂ? FOLOSEȘTE:

sau email

Utilizator nou

Ai pierdut parola?
Produse 
Produse 
  • 
      Login
      Librării
      Login
      Coșul tău
      Total RON Finalizare comandăComandă
      x
      
      Nu aveți produse în coș.
      Finalizare comandăComandă
      • carturesti.ro
      • Cafea de specialitate - El Salvador Carlos Pola Anaerobic Natural, 250g
      „Cafea de specialitate - El Salvador Carlos Pola Anaerobic Natural, 250g”  în librăriile Cărturești
      Indisponibil în .
      Puțintică răbdare...
      Unde ne găsești
      Cafea de specialitate - El Salvador Carlos Pola Anaerobic Natural, 250g

      Cafea de specialitate - El Salvador Carlos Pola Anaerobic Natural, 250g

      Uzina Coffee
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Cafea
      Brand:
      Uzina Coffee
      Capacitate:
      250 g
      Tip:
      Cafea
      Țara de origine:
      El Salvador
      Tip Produs:
      Cafea boabe
      Ambalaj:
      Punga
      Aroma:
      Fructata
      Numar Bucati:
      1
      Destinat Pentru:
      Espressor
      Cod de bare:
      2000001172100
      Adaugă în coș
      Adaugă în wishlist

      S-ar putea să-ți placă și:
      Cafea boabe - Columbia Finca El Delgado Microlot 90p SCA FW
      Uzina Coffee
      login
      Cafea boabe - Etiopia Aricha Washed
      Uzina Coffee
      login
      Cafea de specialitate - Etiopia Dambi Uddo Natural, 250g
      Uzina Coffee
      login
      Cafea boabe - Nicaragua Santa Maria Natural
      Uzina Coffee
      login
      Descriere

      Cafea de specialitate - El Salvador Carlos Pola Anaerobic Natural, 250g

      Arome și caracteristici: cireșe, fistic, mandarine | corp plin, aciditate fructată.

      • Regiune: Juayua, Apaneca-Ilamatepec
      • Fermă/Sat: Carlos Pola Farm
      • Procesare: Anaerobic Natural
      • Varietate: Pacas 87.75p SCA
      • Altitudine: 1300-1600 m
      • Profil prăjire: mediu light

      Carlos Pola provine dintr-o familie de cultivatori de cafea. Viziunea sa este de a produce cafea de specialitate premium prin metode sustenabile. Ferma are propriul laborator pentru experimentarea noilor metode de procesare, cu focus pe controlul calității și educarea lucrătorilor agricoli cu privire la cafeaua de specialitate.

      Acest lot cuprinde cireșele de cafea din varietatea Pacas 100%, culese manual și atent selecționate, apoi plasate în saci sigilați, pentru a fermenta anaerob timp de 3 zile. Ulterior, cireșele sunt așezate pe paturi suspendate de la sol pentru a se usca. Acest proces dureaza 26 de zile, cireșele de cafea fiind greblate zilnic pentru a asigura o uscare uniformă.

      Modalitate de preparare: Acest lot excepțional se caracterizează prin note foarte dulci și o aciditate fructată plăcută. O recomandăm pentru toate metodele de preparare, inclusiv espresso.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      • Termeni & condiții
      • Politică Cookie-uri
      • ANPC
      © Carturesti 2025 | ® Conținut cu drepturi protejate
      Personalizează