Login / Înregistrare
ÎN GRABĂ? FOLOSEȘTE:

sau email

Utilizator nou

Ai pierdut parola?
Produse 
Produse 
  • 
      Login
      Librării
      Login
      Coșul tău
      Total RON Finalizare comandăComandă
      x
      
      Nu aveți produse în coș.
      Finalizare comandăComandă
      • carturesti.ro
      • Cafea de specialitate - Etiopia Dambi Uddo Natural, 250g
      „Cafea de specialitate - Etiopia Dambi Uddo Natural, 250g”  în librăriile Cărturești
      Indisponibil în .
      Puțintică răbdare...
      Unde ne găsești
      Cafea de specialitate - Etiopia Dambi Uddo Natural, 250g

      Cafea de specialitate - Etiopia Dambi Uddo Natural, 250g

      Uzina Coffee
      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Cafea
      Brand:
      Uzina Coffee
      Capacitate:
      250 g
      Tip:
      Cafea
      Țara de origine:
      Etiopia
      Tip Produs:
      Cafea boabe
      Ambalaj:
      Punga
      Aroma:
      Fructata - florala
      Numar Bucati:
      1
      Destinat Pentru:
      Espressor
      Cod de bare:
      2000001172094
      Adaugă în coș
      Adaugă în wishlist

      S-ar putea să-ți placă și:
      Cafea boabe - Columbia Finca El Delgado Microlot 90p SCA FW
      Uzina Coffee
      login
      Cafea boabe - Etiopia Aricha Washed
      Uzina Coffee
      login
      Cafea de specialitate - El Salvador Carlos Pola Anaerobic Natural, 250g
      Uzina Coffee
      login
      Cafea boabe - Nicaragua Santa Maria Natural
      Uzina Coffee
      login
      Descriere

      Cafea de specialitate - Etiopia Dambi Uddo Natural, 250g

      Arome și caracteristici: ceai negru, flori, portocale | corp plin, aciditate fructată.

      • Regiune: Sukkee Qutto, Oddo Shakiso
      • Fermă/Sat: Dambi Uddo, Daanisa
      • Procesare: Natural
      • Varietate: JARC 74112 Organic Bio 87.5p SCA
      • Altitudine: 2000-2200 m
      • Profil prăjire: mediu light

      Dambi Uddo Agro Industry a fondat stația de spălare Dambi Uddo în 2019, situată în Sukkee Qutto, Guji. Altitudinea mare de 2.000 de metri deasupra nivelului mării oferă condiții ideale pentru cultivarea cafelei de înaltă calitate. Acest lot superb este produsul fermierilor Daanisa, care livrează cireșse de cafea la stația de procesare.

      Fermierii culeg manual cireșele și le livrează la stația de procesare, unde cafeaua este sortată, pentru a se asigura că sunt procesate doar cele mai coapte cireșe. Cafelele naturale, cum ar fi aceasta, sunt mai întâi scufundate în apă, pentru a îndepărta boabele sub greutatea normală sau deteriorate și orice resturi.

      După curățare, cireșele sunt transportate direct pe paturi suspendate de la sol, unde sunt întinse într-un singur strat pentru uscare. Cireșele sunt greblate regulat și sortate încă o dată, pentru a îndepărta orice cireșă deteriorată care ar fi putut trece prin sortarea inițială.

      După câteva zile, personalul stației de procesare crește grosimea stratului, pentru a încetini uscarea și a stabiliza umiditatea. Timpul total de uscare poate dura până la trei săptămâni în condiții de cer înnorat sau două săptămâni dacă vremea este însorită.

      Modalitate de preparare: Acest lot excepțional foarte fructat și floral, cu o aciditate fructată plăcută, se pretează a fi preparat atât la filtru, cât și la espressor sau alte metode.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      • Termeni & condiții
      • Politică Cookie-uri
      • ANPC
      © Carturesti 2025 | ® Conținut cu drepturi protejate
      Personalizează