Pentru toate vârstele, pentru cei care preferă fructele în locul zahărului, pentru cei care au ales să-l elimine din alimentație, pentru cei care nu pot să consume zahăr, am produs dulceață și sirop de merișoare fără un strop de zahăr sau alt îndulcitor.
Cu un conținut ridicat de pectină - un conservant natural care păstrează principiile active și gustul fructelor proaspete - bunătățile fără zahăr din Cămara de la Munte pot fi consumate ca atare (deserturi, gustări, sosuri pentru carne, legume sau paste) sau cu o linguriță de miere, după preferință.
Merișorul (afinul roșu) este un arbust stufos de 10-30 cm înălțime, care crește la altitudini mari, pe pajiști și în luminișuri. În România se găsește în tot lanțul carpatic, dar predominant în Apuseni. Datorită conținutului mare de principii active și de antioxidanți, merișorul (fructe și frunze) contribuie la prevenirea și tratarea următoarelor afecțiuni: bolile tractului urinar (în special la femei), infecțiile din organism, bolile cardiovasculare, ulcerul gastric, cariile dentare, bolile reumatice.