CUM ADICA EXOTIC?
Cred in arta sosului. Am adulmecat, studiat si experimentat arta sosului picant. Si asa am ajuns sa creez o reteta altfel fata de oricare alta din piata; ba chiar si din mall-uri. Mango, Habanero si
Turmericul sunt notele principale ce-ti mangaie papilele, iar Ghimbirul, Cardamonul si Coriandrul dreseaza gustul si ajuta la digestie. Rosiile, ceapa, usturoiul si ardeiul construiesc baza de bunatate si familiaritate al gustului.
CHIAR E PRODUS LOCAL?
Da, chiar asa. Toate ingredientele sunt gatite undeva pe langa Campulung Muscel de producatori cu o experienta de peste 11 ani in sosuri, dulceturi si alte nebunii. Ca sa tinem in lesa calitatea fiecarui micro-lot, am decis sa nu gatim mai mult de 40L deodata. Punem totul in tuci, pe foc de lemne, asteptam un pic, si gata. Bun rau!
CE? FARA CHIMICALE?
Smecheria mea nu contine pic de chimicale. "Cum adica?". Pai, nici gluten, nici zahar adaugat, nici conservanti. Doar Otet, Capsaicina si suc de lamaie, gardieni naturali care-si fac treaba bine. Dupa ce il deschizi, daca mai ramane ceva, pune-l la frigider si consuma-l in 4 saptamani.
CU CE TE POTI DELECTA?
Cu ce vrei tu! Crud sau gatit, rece sau cald, alb sau negru, lichid sau solid. Dar, din experienta, sosul meu devine un superstar alaturi de burgeri, carnuri, pizza sau feluri pe baza de curry.