Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Cercei - The Flash

      Cercei - The Flash

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Brand:
      Tip:
      Material:
      Otel inoxidabil
      Colectie:
      Cod de bare:
      0839546705489
      Dimensiuni: 50g
      Descriere

      Cerceii inspirați de Liga Justiției sunt potriviți pentru fetele care doresc să abordeze o ținută casual.

      The Flash (Barry Allen) este un personaj introdus in anul 1956. Acesta reprezinta o continuare a precedentului personaj Flash, care a aparut in 1940, portretizat de Jay Garrick. Superputerea lui Flash este superviteza. El se misca inimaginabil de repede, datorita faptului ca poate controla viteza vibratiilor moleculare, si are abilitatea de a vibra la viteze mari pentru a trece prin obiecte. Costumul lui, colorat in rosu si auriu, a devenit iconic in lumea pop-culture. Barry Allen este cel mai popular personaj care a imbracat costumul lui Flash din cartile desenate ale universului DC. Acesta a avut numeroase aparitii in productii media de-a lungul timpului. Barry este un cercetator de stiinta care lucreaza in politie. Ulterior, acesta primeste postul de investigator criminalist.

      Sales One este unul dintre brand-urile care se ocupă, în special, de fabricarea bijuteriilor pentru copii, inspirate din filmele de desene animate. Produsele brand-ului sunt distribuite de peste 100 de firme care se ocupă cu procurarea și distribuția mărfurilor.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.