Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Marker - Posca Mop R - Albastru

      Marker - Posca Mop R - Albastru

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Brand:
      Tip Produs:
      Fara mecanism
      Stil:
      Cu capac
      Culoare Scriere:
      Albastru
      Forma Varf:
      Rotund
      Recomandat Pentru:
      Liceu
      Instrument De Scris Pentru:
      Stangaci, Dreptaci
      Material:
      Plastic
      Culoare Corp:
      Negru
      Cod de bare:
      4902778284254
      Descriere

      Noul membru al familiei Posca are o cerneală pigmentară inofensivă pe bază de apă, asemănătoare cu acrilul. Conține alb opac thanx la care fiecare culoare ulterioară o acoperă complet pe cea anterioară cu un strat compact și strălucitor.

      Diferite culori de markere Posca pot fi amestecate pentru a obține nenumărate nuanțe. Culorile sunt de înaltă calitate, vii și permanente, iar cerneala nu pătrunde în hârtie, motiv pentru care aceste markere sunt de succes și populare pentru desenarea afișelor, reclamelor pe perete, hărților și graficelor.

      Se pot scrie pe aproape toate suprafețele: hârtie, metal, lemn, plastic, lut, ceramică, porțelan, vinil, sticlă, textil,... Se șterg ușor de pe suprafețe netede, neporoase, iar dacă cerneala este fixată cu căldura sau o acoperire devine permanentă.

      Conceput pentru a fi folosit pentru artă stradală, artă plastică, graffiti, ilustrație și multe altele, Posca MOP'R are un vârf rotund unic cu diametrul de 3,0 – 19,0 mm realizat din cauciuc spumă și un butoi proiectat în stil Posca.

      Forma ergonomica a sticlei permite o utilizare usoara si placuta prin presarea usoara a sticlei. MOP'R poate fi folosit cu capul în jos pentru un flux mare de vopsea sau cu partea dreaptă în sus pentru detalii mai fine. Vârful poros permite curgerea cernelii.

      Apăsarea vârfului pe suprafață va face ca acesta să picure, cu care puteți obține efecte minunate. Pe lângă cădere, MOP'R poate fi folosit pentru multe tehnici diferite, mai greu de realizat cu alte sfaturi. Creați pete, ștampile, efecte de stropire, lumini și multe altele. Seturile sunt ambalate într-un panou frumos din carton. Diametru vârf: 3,00 până la 19,00 mm

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.