Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Figurina - Caine Ciobanesc German
      Figurina - Caine Ciobanesc German
      Figurina - Caine Ciobanesc German

      Figurina - Caine Ciobanesc German

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Brand:
      Material:
      Plastic
      Culoare:
      Maro
      Varsta Minima:
      3 ani
      Abilitati Dezvoltate:
      Imaginatia
      Numar Maxim Jucatori:
      1
      Cod de bare:
      0095866251703
      Dimensiuni: L: 3.3cm | l: 8cm
      Descriere

      Clasată drept a doua cea mai populară rasă de câini de către American Kennel Club, Ciobăneștii Germani sunt inteligenți și curajoși, mari și puternici. Ciobănești Germani au fost inițial crescuți pentru a fi câini de turmă, puterea lor, capacitatea de instruire și inteligența făcându-i aproape perfecti pentru sarcină. Aceste calități, împreună cu loialitatea lor, au deschis o vastă gamă de oportunități pentru Ciobăneștii Germani. Sunt câini populari de poliție, deținând de fapt rangul de ofițeri după antrenament. O altă pregătire specializată le permite să lucreze ca paznici. De asemenea, pot fi instruiți să adulmece bombe, droguri și scurgeri de gaze. În plus, Ciobăneștii Germani sunt instruiți pentru a fi câini de căutare și salvare, care lucrează la scenarii de dezastru. În general, Ciobăneștii Germani sunt animale talentate, loiale, cu personalități puternice.

      Misiunea figurinelor Safari este de a învăța copiii importanța naturii și a conservării ei prin bucuria jocului.

      Safari este un brand american, o afacere de familie care crează jucării educative (Toys that teach), de peste 30 de ani, din generație în generație. Fiecare figurină este creată și pictată manual de către artiști care studiază fiecare animal pentru a rezulta o figurină reală. Vopselurile folosite nu sunt toxice și nu conțin BPA.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.