Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Figurina - Caine Collie
      Figurina - Caine Collie
      Figurina - Caine Collie
      Figurina - Caine Collie

      Figurina - Caine Collie

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Brand:
      Material:
      Plastic
      Culoare:
      Bej
      Varsta Minima:
      3 ani
      Abilitati Dezvoltate:
      Imaginatia
      Numar Maxim Jucatori:
      1
      Cod de bare:
      0095866239329
      Dimensiuni: l: 7cm
      Descriere

      Collie sunt câini devotați și grațioși, iar blana lungă și forma feței sunt principalele caracteristici ale rasei. Au fost inițial crescuți pentru a ajuta păstorii din Scoția și nordul Angliei, fiind ușor de antrenat și fideli. Collie au fost folosiți ca mesageri în timpul Primului Război Mondial, înfruntând condițiile periculoase ale câmpului de luptă pentru a duce ordine către liniile de front, dovedindu-și loialitatea și vitejia. Președinții Coolidge, Kennedy și Johnson au avut toți în familie un Collie, sporind notorietatea rasei. Dar Lassie, desigur, unul dintre cei mai cunoscuți câini din lume, a consolidat faima rasei. Lassie a fost inițial un personaj dintr-un roman, dar a fost adusă la viață în filmul din 1943 Lassie Come Home. Apoi, îndrăgitul program de televiziune Lassie a rulat 20 de ani, din 1954 până în 1973, Lassie devenind unul dintre cei mai iubiți câini.

      Misiunea figurinelor Safari este de a învăța copiii importanța naturii și a conservării ei prin bucuria jocului.

      Safari este un brand american, o afacere de familie care crează jucării educative (Toys that teach), de peste 30 de ani, din generație în generație. Fiecare figurină este creată și pictată manual de către artiști care studiază fiecare animal pentru a rezulta o figurină reală. Vopselurile folosite nu sunt toxice și nu conțin BPA.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.