Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Figurina - Pisica tigrata
      Figurina - Pisica tigrata
      Figurina - Pisica tigrata
      Figurina - Pisica tigrata

      Figurina - Pisica tigrata

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Brand:
      Material:
      Plastic
      Culoare:
      Portocaliu
      Varsta Minima:
      3 ani
      Abilitati Dezvoltate:
      Imaginatia
      Numar Maxim Jucatori:
      1
      Cod de bare:
      0095866235505
      Dimensiuni: l: 6cm
      Descriere

      Pisicile tigrate (tabby) nu sunt o rasă distinctă. Mai degrabă, tabby se referă la un model de dungi pe care îl pot afișa mai multe rase. Dungile sunt, de obicei, late și groase. Peste două zeci de rase de pisici pot apărea în culori în stil tabby, iar pisicile tabby sunt cele mai populare dintre toate culorile de pisici domestice. În ciuda popularității pisicilor domestice, acestea sunt relativ nou venite în așezările umane, suferind o domesticire în urmă cu aproximativ 4.000 de ani în Egipt. Alte studii arată că domesticirea s-a produs separat în China și Cipru, poate acum 5.000 de ani. Interesant este că unii arheologi pun chiar problema dacă pisicile sunt cu adevărat domesticite. Nu împărtășesc nici o distincție genetică față de verii lor sălbatici și o deosebire foarte mică față de rudele sălbatice. Încă se pot îngriji singure, vânând și găsind adăpost. Se pune întrebarea dacă pisicile au nevoie de oameni la fel de mult cum oamenii au nevoie de pisici.

      Misiunea figurinelor Safari este de a învăța copiii importanța naturii și a conservării ei prin bucuria jocului.

      Safari este un brand american, o afacere de familie care crează jucării educative (Toys that teach), de peste 30 de ani, din generație în generație. Fiecare figurină este creată și pictată manual de către artiști care studiază fiecare animal pentru a rezulta o figurină reală. Vopselurile folosite nu sunt toxice și nu conțin BPA.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.