Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Figurina - Vacuta Angus
      Figurina - Vacuta Angus
      Figurina - Vacuta Angus
      Figurina - Vacuta Angus

      Figurina - Vacuta Angus

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Brand:
      Material:
      Plastic
      Culoare:
      Negru
      Varsta Minima:
      3 ani
      Abilitati Dezvoltate:
      Imaginatia
      Numar Maxim Jucatori:
      1
      Cod de bare:
      0095866160807
      Dimensiuni: l: 7.5cm
      Descriere

      La o medie de 650 kilograme, vitele Angus sunt printre cele mai mari bovine. Acestea sunt, de obicei, negre, ciute în mod natural și se adaptează la o varietate de condiții meteorologice. Nu este de mirare că sunt de departe cele mai populare bovine. Motivele sunt multe, inclusiv maturitatea timpurie, mărimea mare, sănătatea bună a efectivelor și, bineînțeles, carnea gustoasă. Dar poate cel mai mare avantaj pe care îl au bovinele Angus este rezultatul secolelor de reproducere în condiții aproape perfecte din Scoția natală. Unii experți cred că vitele Angus provin din bovinele care erau indigene în Insulele Britanice. În orice caz, nordul Scoției este un loc bun pentru creșterea vitelor. Oceanul Atlantic moderează temperatura aerului, păstrând iernile mai puțin friguroase și vara temperată, permițând vitelor să petreacă o mare parte din an într-un climat ideal. Precipitațiile regulate păstrează iarba verde. Eforturile tenace ale fermierilor și crescătorilor scoțieni din secolul al XIX-lea de a valorifica avantajele naturale, au contribuit la creșterea popularității vitelor Angus.

      Misiunea figurinelor Safari este de a învăța copiii importanța naturii și a conservării ei prin bucuria jocului.

      Safari este un brand american, o afacere de familie care crează jucării educative (Toys that teach), de peste 30 de ani, din generație în generație. Fiecare figurină este creată și pictată manual de către artiști care studiază fiecare animal pentru a rezulta o figurină reală. Vopselurile folosite nu sunt toxice și nu conțin BPA.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.