Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Set constructie - Gravitax

      Set constructie - Gravitax

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Țara de origine:
      Germania
      Nr Piese:
      124
      Material:
      Plastic
      Culoare:
      Alb
      Varsta Minima:
      8 ani
      Abilitati Dezvoltate:
      Coordonarea mana-ochi
      Numar Maxim Jucatori:
      1
      Cod de bare:
      4005556224104
      Dimensiuni: L: 34cm | l: 34cm | H: 11cm
      Descriere

      Cu setul pentru începători GraviTrax, nu există limite ale creativității. Numeroase componente permit o experiență variată de rulare cu marmură.


      Cu setul de pornire GraviTrax, spiritul inventiv este dezlănțuit și toată lumea se poate scufunda direct în universul uriaș, care poate fi extins la nesfârșit. Cu peste 120 de piese și o varietate de blocuri de construcție, nimic nu stă în calea distracției surprinzătoare și pline de acțiune. Exemplele de piese și instrucțiunile permit o introducere jucăușă în universul GraviTrax și încurajează creativitatea pentru a vă construi propriile piese.

      GraviTrax este un sistem de rulare de marmură interactiv, flexibil, extensibil, pentru copiii cu vârsta de 8 ani și peste: Cu GraviTrax, copiii, adolescenții și adulții nu construiesc doar piste de bilumă simple. Ei creează lumi unice de marmură. Prin proiectarea liberă a pistelor de bile și cercetarea comportamentului de rulare al bilelor, înțelegerea științei este ascuțită și gravitația poate fi experimentată de aproape. Universul GraviTrax include trei linii interesante – CORE, PRO și POWER. Toate liniile și produsele GraviTrax pot fi combinate liber între ele. Universul GraviTrax poate fi extins la infinit prin nenumărate expansiuni cu elemente de construcție clasice sau pietre care permit acțiuni și trucuri speciale. Acest lucru înseamnă că toată lumea poate mânui, încerca lucruri și se poate împinge mai departe.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.