Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Set constructie - Mini Helicopter
      Set constructie - Mini Helicopter
      Set constructie - Mini Helicopter
      Set constructie - Mini Helicopter
      Set constructie - Mini Helicopter
      Set constructie - Mini Helicopter

      Set constructie - Mini Helicopter

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Brand:
      Cod Producator:
      UGE70225
      Nr Piese:
      167
      Material:
      Lemn
      Culoare:
      Bej
      Varsta Minima:
      14+
      Abilitati Dezvoltate:
      Dexteritatea
      Cod de bare:
      4820184121935
      Dimensiuni: L: 29.5cm | l: 25.2cm | H: 11.5cm
      Descriere

      Mini elicopter | Adună-mă. Lasă-ți imaginația să se înalțe spre cer!

      În 1489, cel mai mare polimat pe care l-a cunoscut vreodată lumea a schițat un design pentru un „șurub aerian” sau rotor elicoidal. Visul lui Da Vinci de zbor mecanic nu a fost doar cea mai timpurie concepție a unui elicopter, ci a dat naștere întregului domeniu al aeronauticii. lumea ar trebui să aștepte până la începutul secolului al XX-lea înainte ca primele mașini capabile să se ridice de pe sol să fie inventate, deschizând calea către elicopterele de astăzi - avioane capabile să decoleze și să aterizeze pe verticală, să plutească în aer și înainte, înapoi, și zbor lateral.

      Ugears Mini Helicopter este primul model de elicopter din colecția noastră Smart, alăturându-se modelelor Mini Biplane, Mad Hornet, Steampunk Airship și Aviator (cu componente interschimbabile de avion și elicopter) din familia noastră de fluturași fabulosi Ugears. Designul deschis vă permite să vedeți cu adevărat toate aspectele modelului de elicopter DIY. Acest puzzle 3D whirlybird este încărcat cu detalii realiste, inclusiv un catarg cu rotor rotativ și rotor principal, rotor de coadă rotativ, cabina de pilotaj cu două locuri cu comenzi ciclice, uși care se deschid, proiector reglabil în față, roți din spate retractabile, patine de aterizare și un heliport pe care pentru a-ți odihni modelul.

      Pentru a vă pune în mișcare mini-helicopterul Ugears, setați comutatorul Start/Stop în poziția „Oprire”, dați mai multe răsuciri cheii cu clichet silențios pentru a înfășura motorul benzii de cauciuc, puneți roțile din spate jos, așezați modelul pe o suprafață plană, apoi țineți ușor modelul în timp ce treceți comutatorul pe „Pornire”, eliberați și urmăriți cum elicopterul dvs. puzzle 3D rulează înainte timp de aproximativ 1,5 m. Uită-te la realismul minunat al acelui rotor principal rotativ! Când nu este în funcțiune, vă puteți sprijini elicopterul pe heliportul inclus pentru un afișaj static atractiv.

      Cu 167 de piese, acesta este un model ușor de construit, dar designul excepțional Ugears înseamnă că acest tocător de jucării DIY are încă acel „Wow!” factor. Pentru a vă construi modelul, trebuie doar să scoateți piesele din scândurile din lemn compozit de calitate artistică și să le fixați împreună urmând instrucțiunile ilustrate incluse. Asigurați-vă că șlefuiți și lubrifiați toate piesele în mișcare cu bucata de șmirghel și ceară incluse și „dezvoltați” piesele mobile cu mai multe curse înainte de asamblarea finală, pentru o funcționare optimă a Mini Helicopter.

      Mini elicopterul este un cadou grozav pentru un tânăr care visează să ia în cer sau pentru oricine iubește aviația sau modelul. Bănuim că chiar și lui Leonardo însuși i-ar plăcea să construiască acesta!

      Timp estimat de asamblare: 3 ore

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.