Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      21st Century Breakdown

      21st Century Breakdown

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Artist:
      Casa de discuri:
      Data publicării:
      2009
      Număr discuri:
      1
      Suport:
      CD
      Format audio:
      Stereo
      Cod de bare:
      0093624980216
      Descriere

      Dupa succesul incredibil inregistrat de albumul vandut in peste 12 milioane exemplare, American Idiot, Green Day lanseaza cel de-al optulea album de studio, "21st Century Breakdown"
      21st Century Breakdown ofera 70 de minute de muzica punck a noului mileniu, o opera rock structurata in trei acte: Heroes and Cons, Charlatans and Saints si Horseshoes.
      Pentru acest album trupa a inceput inregistrarile inca din 2006, sub productia legendarul Butch Vig, cunoscut pentru colaborarile sale cu Nirvana, Smashing Pumpkins, Garbage si multi altii.
      Dupa American Idiot, "ne-am intrebat cat de ambitiosi mai putem fi?” spune solistul si chitaristul Billie Joe Armstrong. "Puteam sa alegem sa facem un pas in fata sau sa ne intoarcem la radacini. Am ales sa mergem mai departe.”
      Criticii muzicali considera albumul ca fiind unul dintre exploziile anului 2009 in piata muzicala. 21st Century Breakdown vorbeste despre luptele clasei muncitoare, demonii interiori ai fiecaruia, despre apatie si the American Dream care e pe cale de disparitie. Materialul "reflecta ce s-a intamplat in ultimii trei ani, toate puse pe muzica cu o serie de declaratii curjoase”.
      Cea mai curajoasa piesa pare March of the Dogs, care lupta impotriva ipocriziei religioase." Nu am nimic impotriva religiei, spune" Armstrong . " Vorbeste despre rugaciunile oamenilor care vin din credinta oarba. Eu sunt pentru spiritualitate. Nu e nimic mai spiritual decat rock 'n' roll-ul."
      Primul extras pe single, ”Know Your Enemy” beneficiaza de un videoclip care a fost lansat la nivel international pe 24 aprilie. Materialul este unul conceptual care descrie viata unui cuplu american, Christian si Gloria, care se confrunta cu turbulentele cotidiene ale timpurilor noastre.
      In review-ul spectacolului de la Oakland’s Fox Theater, Revista Rolling Stone a spus ca trupa, prin contributia chitaristului Jason White si Jeff Matika, si a claparului Jason Freese, a realizat “ o asezare asemanatoare cu Quadrophenia pentru piesele rock clasice de pe 21st Century Breakdown si punk-ul a lovit pe atat de tare pe cat trebuia sa loveasca”. Jurnalistul spune ca “ au demonstrat ca rock opera poate fi la fel de punck ca un Clash 45’, concluzionand ca “21st Century Breakdown este cel mai bun album Green Day”.  (A&A Records)
       

      Listă piese:

      1. Song of the Century
      2. 21st Century Breakdown
      3. Know Your Enemy
      4. ¡Viva La Gloria!
      5. Before the Lobotomy
      6. Christian's Inferno
      7. Last Night on Earth
      8. East Jesus Nowhere
      9. Peacemaker
      10. Last of the American Girls
      11. Murder City
      12. ¿Viva La Gloria? [Little Girl]
      13. Restless Heart Syndrome
      14. Horseshoes and Handgrenades
      15. The Static Age
      16. 21 Guns
      17. American Eulogy: A. Mass Hysteria/B. Modern World
      18. See the Light

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.