Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      ARTillery’s Band

      ARTillery’s Band

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Artist:
      Casa de discuri:
      Data publicării:
      2010
      Număr discuri:
      1
      Suport:
      CD
      Cod de bare:
      1000016066327
      Descriere

      Mauser inseamna Toma - voce, Dan - chitara, Cosmin - tobe, Adi - bass si s-a format in 2006, preluand numele unui pistol nemtesc Mauser C96.
      Cei patru baieti fac o muzica ritmata si energica, cu un sound ce aminteste de cel al unei arme, dupa spusele solistului Toma, de aici si numele.
      Mauser a lansat pe 21 decembrie 2009 albumul – “ARTillery’s Band”- la care s-a lucrat din 2006 pana in 2008.
      Discul reprezinta o reflectie clara a dezvoltarii scenei indie-rock in Romania. Nu va grabiti, insa, sa-i catalogati ca fiind alti fani ai binecunoscutei trupe Franz Ferdinand pentru ca v-ati insela! Soundul trupei se leaga usor de referintele culturale romanesti, iar piese ca – “Dead Aristocracy”, “Waltz” sau “Fantoma Imperiului”, amintesc de zona transilvaneana.
      “ARTillery’s Band” albumul lor de debut cuprinde 11 piese cu sounduri din cele mai diverse, mai mult sau mai putin agresive, si cu mesaje din cele mai diferite. “La Arme”, este piesa care deschide in mod normal concertele baietilor, fiind inclusa pe album. “Dead Aristocracy”, “Chanson Dada “– pe versurile lui Tristan Tzara, “Pasari de Noapte”, “Oberst Schpritz” sunt de asemenea incluse pe primul lor album.
      La inceputul lui ianuarie a avut loc primul lor concert in Irish & Music Pub, care a marcat inceputul turneului national de promovare a albumului.

      Listă piese:

      1.Arme
      2.Dead Aristocracy
      3.Romanta
      4.Fantoma Imperiului
      5.Antoinette
      6.Waltz
      7.Chanson Dada
      8.Oberst Schpritz
      9.Bazar
      10.Pasari de noapte
      11.Hidden Inside

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.