Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      RAMMSTEIN
      RAMMSTEIN

      RAMMSTEIN

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Artist:
      Casa de discuri:
      Data publicării:
      2019
      Număr discuri:
      1
      Suport:
      CD
      Format audio:
      Stereo
      Cod de bare:
      0602577493980
      Descriere

      "RAMMSTEIN” este cel de-al șaptelea album semnat Rammstein, produs de către Olsen Involtini și lansat după un deceniu de la apariția materialului „Liebe ist für alle da”.

      Piesele care compun noul album Rammstein creează o poveste de-a dreptul incediară, ce implică arderi uriașe și injectează ascultătorului o doză aproape fatală de adrenalină. Albumul, intitulat simplu – „RAMMSTEIN” conține, asa cum trupa ne-a obișnuit de la toate materialele precedente, 11 piese: Deutschland, Radio, Zeig Dich, Ausländer, Sex, Puppe, Was Ich Liebe, Diamant, Weit Weg, Tattoo și Hallomann.

      Revenirea multașteptată a trupei cu anunțul noului album și lansarea primului single a reprezentat un succes triumfător. „Deutschland” este cel de-al doilea #1 Rammstein după „Pussy”, primul single extras de pe albumul din 2009, și a doborât recordul celui mai vizualizat videoclip în limba germană. La nici 20 de ore după ce a fost lansat, videoclipul epic, de 9 minute, regizat de Specter Berlin, ce a stârnit numeroase controverse, a depășit 7 milioane de vizualizări pe YouTube. Trei săptămâni mai târziu, „Deutschland” a depășit 36 de milioane de vizualizări.

      Listă piese:

      1. Deutschland

      2. Radio

      3. Zeig Dich

      4. Ausländer

      5. Sex

      6. Puppe

      7. Was Ich Liebe

      8. Diamant

      9. Weit Weg

      10. Tattoo

      11. Hallomann

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.