Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      The Alesha Show

      The Alesha Show

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Artist:
      Casa de discuri:
      Data publicării:
      2009
      Număr discuri:
      1
      Suport:
      CD
      Format audio:
      Stereo
      Cod de bare:
      0825646911417
      Descriere

      The Alesha Show este o mixtura intre cel mai stralucitor nu-pop, cel mai rafinat R&B modern, piese care ne amintesc de anii 60 si balade care iti taie rasuflarea.
      Mare parte din album a fost compusa si prdusa de Alesha, maestrul Brian Higgins si echipa sa Xenomania (Girls Aloud), care au creat superhitul The Boy Does Nothing, varianta acustica si visatoare pentru Don’t Ever Let Me Go, si pana la exploziva Cinderella Shoe si sublima Italians Do It Better.
      "Vine un momement in viata ta cand tot ce ai visat are potential sa se intample“, spune Alesha, "pentru mine acest moment este acum. De cand ma stiu am visat la acest moment, privesc muzica ca si calauza mea, deci sa pasesc in lumea ei magica e o binecuvantare”.
      The Alesha Show infatisaza perfect visul artistei.
      De asemenea albumul contine o serie de colaborari de prima categorie. The Boy Does Nothing, Do You Know The Way It Feels este o balada dramatica scrisa de legendara Dianne Warren, care a compus hituri ca Unbreak My Heart si I Don’t Want To Miss A Thing produsa de Stephen Lipson la Sarm West. Alte bijuterii din coroana albumului includ Breathe Slow, un world class R&B de la Soulshock & Karlin si Harold Lily inregistrat la Studiourile lui Quincy Jones’ Westlake Studios unde a fost facut Thriller; Hand It Over este scrisa impreuna cu James Fontleroy, Frankie Storm & The Underdogs; minunata piesa Let’s Get Excited de la Redzone (cei care au facut hitur universale ca piesa interpretata de Rihanna, Umbrella); si minunata Chasing Ghosts, o colaborare intre Alesha si Steve Booker (Duffy ‘Mercy’).
      Fara adaugari inutile – It’s Showtime! (A&A Records)

      Listă piese:

      1 Welcome to the Alesha Show 0:24
      2 Let's Get Excited 3:21
      3 Breathe Slow 4:11
      4 Cinderella Shoe 2:40
      5 The Boy Does Nothing 3:31
      6 Chasing Ghosts 3:42
      7 Play Me 3:37
      8 Hand It Over 3:34
      9 Do You Know the Way It Feels 4:06
      10 Can I Begin 3:33
      11 Italians Do It Better 4:09
      12 Ooh Baby I Like It Like That 3:45
      13 Don't Ever Let Me Go 3:42
      14 I'm Thru 8:55

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.