Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      World I See

      World I See

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Categorii:
      Artist:
      Casa de discuri:
      Data publicării:
      2021
      Număr discuri:
      1
      Suport:
      CD
      Format audio:
      Stereo
      Cod de bare:
      0602435558615
      Descriere

      Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste ale noii generaţii, dar şi vocea care a cucerit emisiuni precum Românii au talent si America’s Got Talent, lanseaza albumul de debut – “World I See”!

      Single-ul „Believe” deschide seria lansărilor de pe albumul „World I See”, pe care Laura Bretan îl lanseze alături de MediaPro Music & Universal Music România. O producţie internaţională, România-Belgia-Israel-Canada, piesa „Believe” este compusă de către Udo Mechels, Yannic Fonderie, Kit Hain si Laura Bretan şi îl are ca producător pe Giora Linenberg, muzicianul care a colaborat de-a lungul timpului şi cu Lara Fabian.

      Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru bunătatea pe care mi-ați arătat-o cu toții și pentru că m-ați sprijinit până la capăt! Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă în viața mea chiar acum și abia aștept să vă împărtășesc acest nou album! A fost o experiență extraordinară, colaborând cu mai mulți artiști din întreaga lume și experimentând diferite stiluri de muzică, scoțând în evidență diferite laturi ale vocii mele, pe care nu le-aș fi văzut niciodată înainte, dacă nu ar fi fost acest proiect. Aș dori să mulțumesc și echipei mele, managerului meu, dl Paul Nanca, Universal Music Group, familiei mele, pentru că m-au ajutat în tot procesul. Sunt foarte recunoscătoare. Mulțumesc!”, a declarat Laura despre album.

      Albumul „World I See” include piese care au consacrat-o în domeniul pop-crossover, de la DEAR FATHER (participare Eurovision), la ADAGIO de Albinoni, MIRACOLI, alaturi de tenorul italian Alberto Urso, dar şi multe piese noi, originale, compuse chiar de tânăra artistă.


      Listă piese:

      1. World I See

      2. Believe with The Tenors
      3. Arrows
      4. Breathe
      5. Wide Awake
      6. Dear Father
      7. La Luce
      8. Adagio
      9. Miracoli feat. Alberto Urso
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.