Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Puzzle 54 piese - The Power of Forgiveness
      Puzzle 54 piese - The Power of Forgiveness
      Puzzle 54 piese - The Power of Forgiveness
      Puzzle 54 piese - The Power of Forgiveness

      Puzzle 54 piese - The Power of Forgiveness

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Brand:
      Țara de origine:
      Romania
      Tip:
      Numar Piese:
      54
      Material:
      Carton
      Varsta Minima:
      3 ani
      Abilitati Dezvoltate:
      Concentrare, Perspectiva spatiala
      Cod de bare:
      2000001071939
      Dimensiuni: H: 13.1cm | l: 19.7cm
      Descriere

      Acest mini puzzle te invită să apelezi la puterea vindecătoare a iertării, în timp ce-ți imaginezi tot traseul prin care a trecut Iosif până când s-a reîntâlnit cu frații săi. (Geneza 45).

      Fiind ”on the go”, poate fi luat cu ușurință în bagajul de mână pentru a oferi o relaxare inteligentă (nu prin “scrolling”) în avion, în tren, în sala de așteptare a unui medic, în pauză la școală sau la birou etc.

      Este o variantă ideală de cadou.

      Dimensiunile pieselor acestui mini puzzle sunt similare cu cele ale unui puzzle de 500/1.000 de piese. Astfel, întreaga familie se poate bucura de el, nu doar copiii.

      Calitatea mini puzzle-urilor (grosime carton, tăiere piese, culori etc), va face ca procedeul de asamblare să fie unul plăcut și relaxant.

      La finalizarea puzzle-ului, creierul tău va beneficia de secreția de dopamină (hormonul fericirii) specifică momentului în care, involuntar, vei spune „am terminat!”.

      Dimensiune cutie: 9.2 x 6.6 x 3.6 cm.

      Prima licărire de Biblephile a apărut în August 2022, când Simona - o mamă care a pus pe pauză viața de corporatistă pentru a-și crește cele două fetițe - și-a adus aminte de jocurile pe foaie milimetrică pe care le făcea când era mică și și-a dat seama că oferta de jocuri creștine este destul de limitată. De atunci, susținută puternic și de soțul ei, Moise, nu a trecut o zi fără să se gândească la un vis care va deveni realitate în Aprilie 2023 când va fi lansat primul board game creștin BIBLEPHILE, ca produs unic în România.

      Biblephile este o inițiativă 100% privată - de la idee/concept și finanțare, până la realizare/fabricare și promovare/distribuire. Biblephile își propune să-L promoveze pe Isus Hristos și Cuvântul Său și nu o anumită religie.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.