Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Puzzle - Casa Batllo - 100 piese

      Puzzle - Casa Batllo - 100 piese

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Țara de origine:
      China
      Tip:
      Numar Piese:
      100
      Material:
      Carton
      Cod de bare:
      5051237064438
      Dimensiuni: H: 18cm | l: 11cm
      Descriere

      Puzzle-uri dezvolta abilitățile motorii fine ale mâinilor, coordonare și raţionamentul în spațiu. Puzzle-uri sunt, în primul rând, o mulţime de detalii mici. De aceea, atunci când copilul asamblează imaginea el nu doar ține piesa dar și le aranjează în mod corespunzător. Dezvoltând astfel orientarea în spațiu și coordonarea, copilul va fi capabil să evite problemele cu scrierea și vorbirea.

      Antrenează capacitatea de a vedea sarcina din unghiuri diferite, și a lua decizii dificile. Copilul învață să acorde atenție mai multor factori simultan: forma elementului, imaginea, succesiunea de asamblare, rezultatul muncii. Acest lucru va ajuta copilul în viitor să aleagă metodele corecte de rezolvare a sarcinilor.

      Puzzle-ul învață copilul să ia propriile decizii, să caute un răspuns fără ajutorul unui adult. Libertate totală de a acţiona de sine stătător îl ajută să creadă în propriile forţe. În viitor, copilul va fi capabil să ia cu uşurinţă propriile decizii.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.