Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru posibilele întârzieri în preluarea și livrarea comenzilor și vă mulțumim pentru înțelegere.

      Puzzle: Motanul incaltat
      Puzzle: Motanul incaltat
      Puzzle: Motanul incaltat

      Puzzle: Motanul incaltat

      0.0 / 10 ( 0 voturi)

      Țara de origine:
      Romania
      Tip:
      Numar Piese:
      40
      Material:
      Carton
      Varsta Minima:
      3 ani
      Abilitati Dezvoltate:
      Perceptie vizuala
      Cod de bare:
      5948495005818
      Dimensiuni: H: 11.5cm | l: 16cm
      Descriere

      Acest puzzle conține 40 de piese și îi face pe copii să observe și să învețe cum să construiască imaginea personajului preferat. Motanul Încălțat, năzdrăvanul ce folosește nenumărate trucuri pentru a obține putere, bogăție și mâna unei prințese pentru stăpânul lui, este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite personaje de basm în rândul copiilor din lumea întreagă.

      Atunci când o piesă se potrivește perfect cu o altă piesă, o nouă lume prinde viață în mâinile copiilor, iar acest lucru îi face pe cei mici să fie din ce în ce mai entuziasmați cu fiecare puzzle realizat.
      Puzzle-ul creează abilități de învățare și înțelegere. Este modalitatea ideală de a-ți ajuta copilul să înțeleagă modul de rezolvare a problemelor simple, dezvoltând abilități importante care îl vor ajuta pe măsură ce va progresa spre sarcini mai dificile.
      Construcția pieselor de carton face ca puzzle-ul să fie ușor de înțeles și de utilizat și, de asemenea, este o modalitate excelentă de a îmbunătăți coordonarea mâini-ochi și de a încuraja dezvoltarea abilităților motorii esențiale și de concentrare.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.