Toarnă băutura peste pietre și așteaptă 5 minute.Lasă roca metamorfică să-ți răcească whisky-ul la temperatura perfectă de savurat – cu ajutorul științei !
Whisky-ul se savurează cel mai bine la 10-15°C. La temperatura camerei, papilele gustative sunt copleșite de aroma alcoolului, iar la gheață, aromele nuanțate se pierd la rece și apoi se estompează pe măsură ce îl savurezi.
Deci, care este soluția? Pietre de whisky!
deoarece are o căldură specifică de 0,98 J/gK (suficientă pentru a răci băutura) și o densitate de 2,956 g/ cm3 (deci nu va absorbi băutura sau alte arome străine).
Pur și simplu congelați-le ca pe cuburi de gheață, puneți unul în pahar, turnați whisky peste și savurați înghițitura perfectă.
Fiecare dintre aceste Mega Rocks este un cub de 0,75" (2 cm).
Setul conține:
• 9 pietre pentru whisky
• clește din oțel inoxidabil
• geantă de depozitare din pânză




